Τα banners απτελούν τον πιο εύκολο, εύχρηστο και οικονομικό τρόπο για να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας! Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και η ομάδα του Toca σας εγγυάται την καλύτερη ποιότητα σε υλικά και εκτύπωση!

X-banner

Το X-banner stand προβολής  είναι η καλύτερη λύση προβολής της εταιρίας σας όταν εμπλέκονται παράγοντες όπως η μεταφορά και η συχνή αλλαγή προβαλλόμενων θεμάτων.

Σε συνδυασμό με τις κατάλληλες εκτυπώσεις τα συστήματα προβολής ή stands είναι ιδανικά για να προβληθείτε και να παρουσιαστείτε σε εκθέσεις και σε εκδηλώσεις δημιουργώντας ένα χώρο που να αντικατοπτρίζει επαγγελματικά την εταιρία και τα προϊόντα σας.

60x160cm x-banner35€
80x180cm x-banner45€
*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α

Περιλαμβάνει:

 • Εκτύπωση ή μόνο μηχανισμό
 • Εκτύπωση σε λείο μουσαμά
 • Εσωτερικής χρήσης
 • Τοποθετείται εύκολα

FAQ:

Είναι εύκολο στην τοποθέτηση;

Πανεύκολο! Απλά τοποθετείτε τον μουσαμά στις 4 υποδοχές του x-banner.

Μπορώ να μεταφέρω εύκολα το x-banner;

Ναι! Είναι πολύ ελαφρύ και γίνεται όλο ένα ρολό 80cm ύψος και 10cm πάχος!

Έχει θήκη μεταφοράς;

Έχει θήκη για τον μηχανισμό αλλά είναι πολύ απλή και σχεδόν δεν χρειάζεται. Αν θέλετε θήκες για αερομεταφορές με ενίσχυση, παρακαλώ στείλτε μας email (info@tocashop.gr)

Roll Up Banner

Οι εκτυπώσεις banner (roll up banner με μηχανισμό) είναι από τις πιο βολικές και συμφέρουσες λύσεις διαφημιστικής ή εταιρικής προβολής, καθώς είναι ελαφρύ (από σκελετό αλουμινίου και εκτύπωση σε φίλμ πολυπροπυλενίου ή μουσαμά) μεταφέρεται εύκολα σε τσάντα που σας παρέχουμε μαζί με το banner και δεν χρειάζεται περισσότερο από 1 λεπτό για να εγκατασταθεί!

85x200cm μουσαμάςμηχανισμός simple 60€
100x200cm μουσαμάςμηχανισμός exclusive105€
85x200cm μουσαμάςδιπλή εκτύπωση 125€
*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α

Περιλαμβάνει:

 • Βάση αλουμινίου
 • Εκτύπωση
 • Σπαστή δοκό στήριξης
 • Τσάντα μεταφοράς 85χ10χ10

FAQ:

Μπορώ να βάλω το roll up σε εξωτερικό χώρο;

Δεν θα το συνιστούσα γιατί μπορεί να χτυπήσει κάποιον σε περίπτωση αέρα.

Μπορώ να αγοράσω roll up με διαφορετικό ύψος από 200cm;

Βεβαίως αλλά μόνο κοντύτερο. Αν προσθέσουμε ύψος στην δοκό θα χάσουμε σταθερότητα και αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Αν θέλετε είδικό μικρότερο ύψος μπορούμε να το φτιάξουμε για σας με ένα απλό email.

Πως μπορώ να διαλέξω πολυπροπυλαίνιο ή να ζητήσω εξαρτήματα;

Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε προσφορά μέσω email για ότι χρειάζεστε σε σχέση με το roll up. Το πολυπροπυλαίνιο είναι πολύ ευαίσθητο υλικό και τα εξαρτήματα χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες πριν την πώληση τους. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τα βλέπετε σε άμεση πώληση. Θα χρειαστεί να σας διευκρινήσουμε πως να χρησιμοποιείτε το κάθε υλικό και πως να αντικαταστήσετε εξαρτήματα.

Διαφημιστικές σημαίες (flying banners) 

Οι διαφημιστικές σημαίες (flying banners) είναι ιδανικές για όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα. Το ύψος και η κίνησή τους “τραβάει” τα βλέμματα των περαστικών και λειτουργεί σαν κινούμενη επιγραφή. Αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, εστιατόρια, cafe-bar, butique ρούχων, επιχειρήσεις ομορφιάς και περιποίησης και γενικά κάθε κατάστημα ή εταιρικό κτήριο μπορεί να τονώσει την εταιρική εικόνα του με διαφημιστικές σημαίες!

Οι εκτυπώσεις banner περιλαμβάνουν τα flying banner με σκελετό αλουμινίου είναι ιδανικά για εκθεσιακά περίπτερα και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων. Διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια εκτύπωσης, έχουν εύκολη τοποθέτηση χωρίς εργαλεία και μεταφέρονται εύκολα σε ειδική πλαστική θήκη που σας παρέχουμε.
Η σήμανσή σας “απογειώνεται” με roll up banner – flying banner και η παρουσία της επιχείρησής σας στην περιοχή ή εκθεσιακό χώρο , δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη.

Διαθέσιμα σχήματα σημαίας:

 • Δάκρυ (teardrop)
 • Φτερό (feather)
 • Μικρή κούρμπα (basic)
 • Τετράγωνη (square)

FAQ:

Μπορώ να χρησιμοποιήσω διαφημιστική σημαία για εσωτερικό χώρο;

Βεβαίως. Με την κατάλληλη βάση και όμορφο σχεδιασμό μια σημαία μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακή σε έναν ψηλοτάβανο χώρο.

Γιατί δεν έχετε απλές πλαστικές βάσεις νερού ή τσιμεντένιες ομπρέλας;

Οι πλαστικές βάσεις νερού και οι τσιμεντένιες είναι φτιαγμένες για ομπρέλες που δεν πρέπει να γυρίζουν. Σφίγγουν λοιπόν τον ιστό και δεν αφήνουν την σημαία να γυρίσει. Με αυτές τις βάσεις το ¨μανίκι¨ της σημαίας φθείρεται και σχίζεται σε λιγότερο από 12 μήνες. Οι βάσεις μας είναι ειδικές για αέρα και η σημαία θα κρατήσει περισσότερο από 3 χρόνια.

Γιατί δεν έχετε σημαίες 2 όψεων εκτύπωσης;

Διαθέτουμε όλα τα υφάσματα εκτύπωσης ακόμα και το block out 2 όψεων αλλά η ύφανση του ασκεί περισσότερη αντίσταση σε αέρα με αποτέλεσμα η σημαία να πέφτει πιο εύκολα.

Καλέστε τώρα για πληροφορίες και προσφορά!

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό θα απαντήσει τις ερωτήσεις σας και θα σας εξυπηρετήσει για ανταλλακτικά.

Καλέστε μας στο 210.77.111.49

Banner | Roll Up Banner | Flying Banner | X Banner | Διαφημιστικά Banner | Banner προσφορά