Εκτύπωση μουσαμά σε τιμές χονδρικής

1χ2m No 2011μπουντούζια35€
1χ2m 510gsm χυτόςλάβαρο ξυλοκαρφωτό35€
1χ2m No 2012λάβαρο ραφτό40€
μουσαμάς-εκτύπωση

επιγραφή μουσαμάς τελάρο

μουσαμάς τελάρο στραντζα

lavaro rafto mousama

mousamas me mpountouzia kai enisxisi


Εκτύπωση μουσαμά επιγραφής

1χ2m No 2006τελάρο στράντζα95€
1χ2m 510gsm χυτόςpanaflex led280€
1χ2m 510gsm meshκρεμαστή σίδερα115€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.

εκτύπωση μουσαμά

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων ,είναι η εκτύπωση μουσαμά τόσο λόγω ανθεκτικότητας όσο και λόγω τιμής.

Επιλέξτε εκτυπώσεις σε μουσαμά για μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, σκηνικά εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδρίων, πανό, κάλυψη κτηρίων, επιγραφές φορτηγών καθώς και για φωτεινές επιγραφές.
Μπορείτε να επιλέξετε απλό μουσαμά, ενισχυμένο ή διάτρητο ενώ τα τελειώματα του μπορεί να είναι σε τελάρο, στρατζαριστά ή με υποδοχή για σxοινί.

Κατηγορίες Μουσαμά:

✔   Χυτός

✔   Διάτρητος (Mesh)

✔   550gr

✔   Ειδικές κατασκευές (τελάρα,μανίκια,ραφές)

Εκτυπώσεις σε καμβά

Ο καμβάς χρησιμοποιείται για την ψηφιακή εκτύπωση έργων τέχνης ή φωτογραφιών . Τελαρώνεται πάντα με ξύλο και προορίζεται για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους.
Αν και είναι πιο ακριβός από τον μουσαμά , το αισθητικό αποτέλεσμα που παράγει δεν αποκλείνει θετικότερα . Ο λόγος είναι η ποιοτική εξέλιξη της σύνθεσης του μουσαμά .
Πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας την οικονομικότερη λύση του μουσαμά που δείχνει εντυπωσιακός ακόμα και σε έργα τέχνης που έχουμε δημιουργήσει για πελάτες μας .
Άλλωστε οι ορολογίες είναι συννόνημες και περιγράφουν πλέον το ίδιο υλικό ! ( η λέξη «καμβάς» προέρχεται από την λέξη «cannabis» που σαφώς δεν χρησιμοποιείται πλέον για την ύφανσή του.!)