Τυπώστε μουσαμά, σε ότι διάσταση θέλετε και διαφημίστε την επιχείρηση σας, προωθήστε το κατάστημα και τα προϊόντα σας.

Ο εκτυπωμένος μουσαμάς αποτελεί ιδανική λύση για πρόχειρες αλλά και επαγγελματικές εφαρμογές. Έχει οικονομική τιμή και μεγάλες αντοχές στον χρόνο και σε καιρικές συνθήκες.

Ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά στις εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων ,είναι η εκτύπωση μουσαμά τόσο λόγω ανθεκτικότητας όσο και λόγω τιμής.

Επιλέξτε εκτυπώσεις σε μουσαμά για μεγάλες διαφημιστικές επιφάνειες, σκηνικά εκθεσιακών περιπτέρων και συνεδρίων, πανό, κάλυψη κτηρίων, επιγραφές φορτηγών καθώς και για φωτεινές επιγραφές.
Μπορείτε να επιλέξετε απλό μουσαμά, ενισχυμένο ή διάτρητο ενώ τα τελειώματα του μπορεί να είναι σε τελάρο, στρατζαριστά ή με υποδοχή για σxοινί.

Κατηγορίες Μουσαμά:

✔   Χυτός

✔   Διάτρητος (Mesh)

✔   550gr

✔   Ειδικές κατασκευές (τελάρα,μανίκια,ραφές)

Εκτύπωση μουσαμά banner

Ο μουσαμάς μπανερ με μπουντούζια (κρικάκια αλουμινίου) τοποθετείται πανεύκολα όπου θέλετε και χωρίς μπουντούζια, καρφώνεται ή βιδώνεται, χωρίς να σχίζεται σε τοίχους και σε όψεις διαφόρων υλικών κατασκευής.

100x200cm χυτός κανονικόςμε μπουντούζια39,90€
100x200cm διατρητος meshμε μπουντούζια 44,90€
100x200cm αδιαφανής block out με μπουντούζια 55€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α

Εκτύπωση Μουσαμά Λάβαρο

Ο μουσαμάς λάβαρο έχει μεγάλη διαφημιστική απόδοση καθώς προβάλει το μήνυμα που θέλετε σε διαμπερή σημεία της επιχείρησης ή σε πλατείες και δρόμους.

Χρησιμοποιούμε μουσαμά χυτό μίας όψης, αν έχει πολύ άερα τυπώνουμε μουσαμά διάτρητο (mesh) και αν θέλουμε δύο όψεις τυπώνουμε μουσαμά block out.

100x200cm μουσαμάς χυτός κανονικόςμια όψη εκτύπωση50€
100x200cm μουσαμάς διάτρητοςμια όψη εκτύπωση52,50€
100x200cm μουσαμάς black outδύο όψεις εκτύπωση100€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α

Εκτύπωση Μουσαμά Backlight

Ο μουσαμάς backlight είναι μουσαμάς που φωτίζεται από πίσω και “φωτίζει” την εκτύπωση.
Υπάρχουν 3 είδη μουσαμά backlight για ειδικές εφαρμογές και προφίλ φωτεινών επιγραφών, αλλά κυριαρχεί ο κλασσικός λευκός μουσαμάς οπίσθιου φωτισμού που ταιριάζει σε όλα τα προφίλ και προσφέρεται στο eshop της tocashop.gr.
Ο βασικός λόγος που χρησιμοποιούμε μουσαμά οπίσθιου φωτισμού-backlight σε φωτεινές επιγραφές είναι οι μεγάλες διαστάσεις των επιγραφών και φυσικά ειδικές κατασκευές Lightbox και εφαρμογές.

Εκτυπώσεις σε καμβά

Ο καμβάς χρησιμοποιείται για την ψηφιακή εκτύπωση έργων τέχνης ή φωτογραφιών . Τελαρώνεται πάντα με ξύλο και προορίζεται για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους.
Αν και είναι πιο ακριβός από τον μουσαμά, το αισθητικό αποτέλεσμα που παράγει δεν αποκλίνει θετικότερα . Ο λόγος είναι η ποιοτική εξέλιξη της σύνθεσης του μουσαμά .
Πάντα προτείνουμε στους πελάτες μας την οικονομικότερη λύση του μουσαμά που δείχνει εντυπωσιακός ακόμα και σε έργα τέχνης που έχουμε δημιουργήσει για πελάτες μας .
Άλλωστε οι ορολογίες είναι συνώνυμες και περιγράφουν πλέον το ίδιο υλικό ! (η λέξη “καμβάς” προέρχεται από την λέξη “cannabis” που σαφώς δεν χρησιμοποιείται πλέον για την ύφανσή του.!)

Καλέστε μας στο 210.77.111.49