Επιγραφές όλων των τύπων

Επιγραφές σε τιμές χονδρικής και με την αισθητική που εγγυάται η TOCA PRINTING.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ

Κατασκευάζουμε για την επιχείρησή σας επιγραφές με τελαρωμένο μουσαμά 530gsm χυτό ευρωπαϊκό , με 5-10 χρόνια εγγύηση στην εκτύπωση ! Ο μουσαμάς τελαρώνεται σε 25mil-35mil σιδερένιο σκελετό με εσωτερικά “κουμπώματα” και τέλεια εφαρμογή στα σόκορα . Ιδανική λύση σήμανσης με κόστος 45-55euro/τετρ.μέτρο !!! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στηρίξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !…δείτε το προϊόν

Καλέστε μας στο 210.77.111.49

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η σήμανση την εταιρείας σας είναι πολύ σοβαρή εργασία και πρέπει να απεικονίζει το ύφος , τα προϊόντα και το εύρος πελατών που σας ενδιαφέρει !

Χρησιμοποιούμε αλουμίνιο σε τελάρο , D-BOND διπλής όψης ή ακόμα και κοπτικό αλουμίνιο σε laser για ειδικές κατασκευές σε επιγραφές. Παρόμοιες τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν και σε λαμαρίνα . Τα αυτοκόλλητα είναι γερμανικά INTERCOAT 7-9 ! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε !

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

Η σήμανση την εταιρείας σας είναι πολύ σοβαρή εργασία και πρέπει να απεικονίζει το ύφος , τα προϊόντα και το εύρος πελατών που σας ενδιαφέρει !

Χρησιμοποιούμε αλουμίνιο σε τελάρο , D-BOND διπλής όψης ή ακόμα και κοπτικό αλουμίνιο σε laser για ειδικές κατασκευές σε επιγραφές. Παρόμοιες τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν και σε λαμαρίνα . Τα αυτοκόλλητα είναι γερμανικά INTERCOAT 7-9 !

Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

PLEXI-GLASS

Τυπώστε για την επιχείρησή σας επιγραφές σήμανσης από plexi-glass !Αναλαμβάνουμε κατασκευές με κοπτικό σε ότι χρώμα και πάχος θέλετε! Χρησιμοποιούμε υλικά μόνο της γερμανικής εταιρείας “PLEXI” για απόλυτη εγγύηση σε φωτεινότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες ! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας .

Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης για τις επιγραφές και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !


Ζητήστε επιγραφές Plexi glass με αποστάτες.


Αποστάτες μεταλλικοί 13χ13 (fixings inox)
Αποστάτες αλουμινίου 13χ13 (fixings alouminium), 13×19, 19×25, 25×25.

PANAFLEX ΦΩΤΕΙΝΕΣ
Επιγραφή panaflex μουσαμά

Οι φωτεινές επιγραφές panaflex προσφέρουν άψογη αισθητική , απόλυτη φωτεινότητα και μέγιστη ασφάλεια ! “Κουτιαστή” κατασκευή με ανοξείδωτα σόκορα (γωνιάσματα-όψης) , λάμπες οικονομίας Τ8 ή LED , ηλεκτρονικό ισοσταθμιτή τάσης και μουσαμά 530gsm εφαρμοσμένο με CLIPS μηχανικά !!! Εφαρμόζουμε βυνίλια 7-9 intercoat σε γράμματα για απίθανα φωτεινό αποτέλεσμα !Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε !

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2Χ1m 250euro !!!
…δείτε προϊόν φωτεινή επιγραφή


ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ

επιγραφές-φωτεινές

Τα ανάγλυφα γράμματα είναι η απόλυτη αισθητική λύση για την σήμανση της επιχείρησής σας !

Επιφάνειες όψης plexi ή όλο μεταλλικό ( inox ) με ανοξείδωτα σόκορα , λάμπες οικονομίας και εύκολη τοποθέτηση με οδηγούς ! Αναλαμβάνουμε κρυφό φωτισμό νέον ή led !

Ανάγλυφα γράμματα μπορούν επίσης να είναι σε συμπαγές PVC 2-4cm σε χρώματα pantonne . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

LIGHT – BOX εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , κοπτικές και 3D μορφοποίησης σχεδόν όλων των υλικών , με ή χωρίς φωτισμό , μονής διπλής ή πολλαπλής όψης και με εγγύηση την εμπειρία μας !

Καλέστε μας στο 210.77.111.49 ,

Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! 

ΚΆΔΡΑ, ΈΤΟΙΜΑ ΤΕΛΑΡΑ, ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ

Τελάρα με εκτυπωμένο καμβά
Πλαστικά επίπεδα εξωτερικού χώρου (pvc boards) με εκτύπωση
Πλαστικά επίπεδα εσωτερικού χώρου (kappa mount boards) με εκτύπωση
Κορνίζες ανοιγόμενες αλουμινίου A4 (frame-clip),Α3,Α2,Α1,Β2,Β1.

Έτοιμες λύσεις προβολής μεγάλων διαστάσεων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Με μηχανισμούς ευκολίας, όπως ανοιγόμενα κλίπς, φυσαρμόνικες και προστατευτικά.

Σταντ αράχνη μόνο μηχανισμός (Pop up magnetic)
Σταντ αράχνη με εκτύπωση (Pop up magnetic)
Σταντ πλάτη ή Photo backdrop με εκτύπωση (wall 300×240)
Σταντ πλάτη ή Photo backdrop με εκτύπωση (velcro 300×240)
Σταντ πεζοδρομίου με εκτύπωση Β2 50Χ70cm (ΑΛΦΑ Ή ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΝΤ)
Σταντ πεζοδρομίου με εκτύπωση Β1 70Χ100cm (ΑΛΦΑ Ή ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΝΤ)
Σταντ πεζοδρομίου με εκτύπωση Α2 42Χ60cm (ΑΛΦΑ Ή ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΝΤ)
Σταντ πεζοδρομίου με εκτύπωση Α1 60Χ84cm (ΑΛΦΑ Ή ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΝΤ)
Σταντ πεζοδρομίου βαριά βάση με εκτύπωση Α1 60Χ84cm (ΒΑΡΥ ΣΤΑΝΤ)

…και πολλά άλλα. (δες με μια ματιά όλα τα συστήματα προβολής.)

Καλέστε μας στο 210.77.111.49 ,