επιγραφές όλων των τύπων

επιγραφές σε τιμές χονδρικής και με την αισθητική που εγγυάται η TOCA PRINTING.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΕΛΑΡΟ

Κατασκευάζουμε για την επιχείρησή σας επιγραφές με τελαρωμένο μουσαμά 530gsm χυτό ευρωπαϊκό , με 5-10 χρόνια εγγύηση στην εκτύπωση ! Ο μουσαμάς τελαρώνεται σε 25mil-35mil σιδερένιο σκελετό με εσωτερικά «κουμπώματα» και τέλεια εφαρμογή στα σόκορα . Ιδανική λύση σήμανσης με κόστος 45-55euro/τετρ.μέτρο !!! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στηρίξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

επιγραφές-φωτεινέςαυτοκόλλητο-διάτρητο-One-wayαυτοκόλλητα βινύλιαεπιγραφή μουσαμάς τελάρομουσαμάς τελάρο στραντζα

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η σήμανση την εταιρείας σας είναι πολύ σοβαρή εργασία και πρέπει να απεικονίζει το ύφος , τα προϊόντα και το εύρος πελατών που σας ενδιαφέρει ! Χρησιμοποιούμε αλουμίνιο σε τελάρο , D-BOND διπλής όψης ή ακόμα και κοπτικό αλουμίνιο σε laser για ειδικές κατασκευές σε επιγραφές. Παρόμοιες τεχνοτροπίες μπορούν να εφαρμοστούν και σε λαμαρίνα . Τα αυτοκόλλητα είναι γερμανικά INTERCOAT 7-9 ! Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

PLEXI-GLASS

Τυπώστε για την επιχείρησή σας επιγραφές σήμανσης από plexi-glass !Αναλαμβάνουμε κατασκευές με κοπτικό σε ότι χρώμα και πάχος θέλετε! Χρησιμοποιούμε υλικά μόνο της γερμανικής εταιρείας «PLEXI» για απόλυτη εγγύηση σε φωτεινότητα και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες ! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης για τις επιγραφές και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

PANAFLEX ΦΩΤΕΙΝΕΣ

Οι φωτεινές επιγραφές panaflex προσφέρουν άψογη αισθητική , απόλυτη φωτεινότητα και μέγιστη ασφάλεια ! «Κουτιαστή» κατασκευή με ανοξείδωτα σόκορα (γωνιάσματα-όψης) , λάμπες οικονομίας Τ8 ή LED , ηλεκτρονικό ισοσταθμιτή τάσης και μουσαμά 530gsm εφαρμοσμένο με CLIPS μηχανικά !!! Εφαρμόζουμε βυνίλια 7-9 intercoat σε γράμματα για απίθανα φωτεινό αποτέλεσμα !Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2Χ1m 250euro !!!
επιγραφές-φωτεινές
ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΝΑΓΛΥΦΑ

Τα ανάγλυφα γράμματα είναι η απόλυτη αισθητική λύση για την σήμανση της επιχείρησής σας ! Επιφάνειες όψης plexi ή όλο μεταλλικό ( inox ) με ανοξείδωτα σόκορα , λάμπες οικονομίας και εύκολη τοποθέτηση με οδηγούς ! Αναλαμβάνουμε κρυφό φωτισμό νέον ή led ! Ανάγλυφα γράμματα μπορούν επίσης να είναι σε συμπαγές PVC 2-4cm σε χρώματα pantonne . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

LIGHT – BOX εσωτερικού και εξωτερικού χώρου , κοπτικές και 3D μορφοποίησης σχεδόν όλων των υλικών , με ή χωρίς φωτισμό , μονής διπλής ή πολλαπλής όψης και με εγγύηση την εμπειρία μας ! Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση της παλιάς σας επιγραφής και ανανεώνουμε την μακέτα σχεδίου σας . Σας δίνουμε οδηγίες τοποθέτησης και σας στέλνουμε βάσεις στήριξης φτιαγμένες ειδικά για την επιφάνεια που θέλετε ! Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση με εξειδικευμένο συνεργείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !