Οι ιδρυτές στην εταιρεία Toca.

ιδιοκτήτρια στην εταιρεία Toca
Με πολύ μεγάλο πάθος για την τέχνη της διαφήμισης και την προώθηση προϊόντων μέσα από καινοτόμες ιδέες,ιδρύθηκε η εταιρεία Toca.Το 2000 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Marketing Communications στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire, συνεργάστηκα με εταιρίες τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας τομείς του marketing, του design (print & web) και των Δημοσίων Σχέσεων. Με εμπιστεύθηκαν εταιρίες όπως η XOXOs,Hellas Online, FXCM, Wigs, Alegro και άλλες.
ιδρυτής στην εταιρεία Ειρήνη Toca
Μετά από 6 χρόνια στο χώρο, αποφάσισα μαζί με τον άντρα μου, Τζίνο Καραθάνο που έχει χρόνια εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων (διαφήμισης και τυπογραφείων),να δημιουργήσουμε την εταιρεία Toca Printing & Advertising, μια εταιρία που έχει ως στόχο να καλύψει το κενό της αγοράς με οικονομικές αλλά παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες εκτυπώσεων , κατασκευής επιγραφών , ιστοσελίδων , προώθησης και marketing.

Η εταιρεία Toca

H Toca Printing & Advertising είναι μια νέα εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες οικονομικών εκτυπώσεων με σκοπό την προώθηση και προβολή των επιχειρήσεων του «σήμερα».

Δεν έχουμε cliché και μας αρέσουν οι «φρέσκες» ιδέες και οι σύγχρονοι τρόποι προβολής (ambient advertising/ guerilla marketing/ e-commerce/ social media) που ιντριγκάρουν το μυαλό του καταναλωτή.
Δεν είμαστε μια απλή εκτυπωτική .Κάνουμε γνωστή  την εταιρεία σας, και τις προσφορές σας, με έντυπο υλικό , με φυλλάδια , κάρτες , επιγραφές, συστήματα προβολής banner, ιστοσελίδες και σχεδόν τα πάντα σε εκτυπώσεις και κατασκευές.

Αγαπάμε τόσο πολύ την δημιουργικότητα του να σχεδιάσουμε και να τυπώσουμε σωστά ένα λογότυπο, έναν κατάλογο, ένα φυλλάδιο, μια κάρτα, επιγραφές , roll up banners ή ένα web banner όσο και το δημιουργικό άγχος του να οργανώσουμε μια πλήρη καμπάνια εταιρικής προβολής.

Οι προσφορές μας σε κάθε είδους εργασία που αφορά στην προβολή της επιχείρησής σας είναι ασυναγώνιστες γιατί παρέχουμε στους πελάτες μας τιμές χονδρικής !

Join the creative way of life!
υπογραφή εταιρεία Ειρήνη Toca

ΤΟΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING , ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ,MEDIA – WEB PLANING-DEVELOPMENT
ΚΡΙΝΩΝ 2 , ΑΘΗΝΑ ΤΚ.15772
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : +30 210 77.111.49
E-MAIL :info@toca.gr

 

Εκτυπώσεις Επιγραφές