Οι ιδρυτές στην εταιρεία Toca.

ειρήνη τόκα φωτογραφία

Η εταιρεία Toca ιδρύθηκε με πολύ μεγάλο πάθος για την τέχνη της διαφήμισης και την προώθηση προϊόντων μέσα από καινοτόμες ιδέες.

Το 2000 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Marketing Communications στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire. Συνεργάστηκα με εταιρίες τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα. Ανέλαβα τομείς του marketing, του design (print & web) και των Δημοσίων Σχέσεων.

Με εμπιστεύθηκαν εταιρίες όπως η XOXOs,Hellas Online, FXCM, Wigs, Alegro και άλλες.

Η  TOCA βρίσκεται πλέον στις 3 πρώτες θέσεις των οικονομικότερων και ποιοτικότερων τυπογραφείων στην Ελλάδα.

Αυτό οφείλεται στη λεπτομερή συνεργασία δημιουργού – πελάτη για την μέγιστη απόδοση των εκτυπώσεών του. 

Η αισθητική συνδυάζεται με την εμπορικότητα και τον σχεδιασμό και το αποτέλεσμα φέρνει πωλήσεις και συστάσεις για το team μας . 

ιδρυτής στην εταιρεία Ειρήνη Toca

Μετά από 6 χρόνια στο χώρο, αποφάσισα μαζί με τον άντρα μου, Τζίνο Καραθάνο, να δημιουργήσουμε την εταιρεία Toca Printing & Advertising.

Ο Τζίνο Καραθάνος έχει χρόνια εμπειρίας στον τομέα των επιχειρήσεων (διαφήμισης και τυπογραφείων).

Η εμπειρία του σε μελάνια και υλικά εκτυπώσεων ( χαρτιά, αυτοκόλλητα, μεγάλες επιφάνειες, επιγραφές) τοποθετεί την εταιρεία μας στην κορυφή της ποιότητας και οικονομίας.

Η προσφορά του ως υπεύθυνος παραγωγής και web manager είναι αποδεδειγμένη από την εμπιστοσύνη μεγάλων ομίλων προς την εταιρεία μας.

Στο κομμάτι του web development αξίζει να αναφέρουμε την κατάκτηση 10+ keywords ( εκτυπώσεις, εκτυπώσεις banner κλπ) στην πρώτη σελίδα της google. Αναφέρομαι σε οργανικά αποτελέσματα και geolocation αποτελέσματα .

Η εταιρία έχει ως στόχο να καλύψει το κενό της αγοράς με οικονομικές αλλά παράλληλα ποιοτικές υπηρεσίες. Προσφορές εκτυπώσεων , κατασκευής επιγραφών , ιστοσελίδων , προώθησης και marketing.

Η εταιρεία Toca

H Toca Printing & Advertising είναι μια νέα εταιρία που ιδρύθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει τις ανάγκες οικονομικών εκτυπώσεων. Στόχος είναι η προώθηση και προβολή των επιχειρήσεων του «σήμερα».

Δεν έχουμε cliché και μας αρέσουν οι «φρέσκες» ιδέες και οι σύγχρονοι τρόποι προβολής.

Το ambient advertising, guerilla marketing, e-commerce, social media ιντριγκάρουν το μυαλό του καταναλωτή.

Δεν είμαστε μια απλή εκτυπωτική .

Κάνουμε γνωστή  την εταιρεία σας και τις προσφορές σας, με έντυπο υλικό. Με διαφημιστικά φυλλάδια , επαγγελματικές κάρτες , καταλόγους , έντυπα , επιγραφές , συστήματα προβολής banner, ιστοσελίδες και σχεδόν τα πάντα σε εκτυπώσεις και κατασκευές.

Αγαπάμε  πολύ την δημιουργικότητα του να σχεδιάσουμε και να τυπώσουμε σωστά.

Όλα είναι σημαντικά . Από ένα λογότυπο μέχρι και το δημιουργικό άγχος του να οργανώσουμε μια πλήρη καμπάνια εταιρικής προβολής.

Σχεδιάζουμε και τυπώνουμε , έναν κατάλογο, ένα φυλλάδιο, μια κάρτα, επιγραφές , roll up banners ή ένα web banner κλπ

Οι προσφορές μας σε κάθε είδους εργασία που αφορά στην προβολή της επιχείρησής σας είναι ασυναγώνιστες. Απλά παρέχουμε στους πελάτες μας τιμές χονδρικής !

υπογραφή εταιρεία Ειρήνη Toca

Join the creative way of life!
ΤΟΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING , ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ ,MEDIA – WEB PLANING-DEVELOPMENT
ΚΡΙΝΩΝ 2 , ΑΘΗΝΑ ΤΚ.15772
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : +30 210 77.111.49
E-MAIL :info@toca.gr

Εκτυπώσεις Επιγραφές

Μας προτίμησαν