κατασκευή ιστοσελίδων kataskeui-sitoselidas

Η tocaweb ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων με ιδιαίτερο και μοναδικό σχεδιασμό !  giannakopoulos-kreopolio2

Χρησιμοποιούμε την τεχνική child-theme σε templates της wordpress για απόλυτη ασφάλεια σε updates και για απόλυτη διαχείριση τόσο του αισθητικού αποτελέσματος όσο και για προσθήκες μοναδικών λειτουργιών .   

Γιατί wordpress ;

φωτογραφία σημα wordpress

 1. Η wordpress είναι ο μοναδικός οργανισμός που τροφοδοτεί το 25% των ενεργών websites παγκοσμίως και αυτό την κάνει τον πιο φιλόξενο χώρο στον τομέα της αναζήτησης ( SEO ) .
 2. Ο τρόπος που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι ο απόλυτα εγκεκριμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές της wordpress.org και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ έτοιμα θέματα (themes) για να δημιουργήσουμε ένα φτηνό site (wordpress.org/codex).
 3. Υπάρχουν στην αγορά 10άδες πλατφόρμες που μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο εντελώς δωρεάν και αν αυτή είναι η περίπτωσή σας μπορείτε να σας ενημερώσουμε στα γραφεία μας για τον τρόπο που μπορείτε να το κάνετε δίχως καμία χρέωση!Αν όμως χρειάζεστε ένα website φτιαγμένο ακριβώς για την επιχείρησή σας , με χρώματα , σχέδια ,τομείς (sections), διαφορετικές σελίδες , ιδιαίτερα headers , menus και sliders όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί ή δει κάπου αλλού , τότε με ένα ραντεβού στα γραφεία μας μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είμαστε οι συνεργάτες σας στο διαδίκτυο/li>

Γιατί Toca Web Developers ;

  • Η εταιρεία μας σε όλους τους τομείς εργασιών της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό και την διαδραστικότητα της εικόνας προς τον πιθανό πελάτη . Αν το παρατηρήσετε όλα σχεδόν τα websites μοιάζουν μεταξύ τους και αυτό οφείλεται στην φιλοσοφία του πελάτη ότι η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι κάτι σημαντικό !Η ραγδαία όμως αύξηση των πωλήσεων μέσω διαδικτύου, δημιουργεί την ανάγκη μιας σωστής εικόνας και λειτουργικότητας που μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας!
  • Πρώτα σχεδιάζουμε και μετά υλοποιούμε .
   Η Ειρήνη Τόκα (master of sciences in marketing communications)επιμελείται προσωπικά τον σχεδιασμό της κάθε ιστοσελίδας με σκοπό την άριστη προβολή και προώθηση των προϊόντων σας. Σας παρουσιάζουμε την τελική μορφή και αν συμφωνείτε προχωράμε στην υλοποίηση του project.
  • Σετάρουμε τα αρχεία και τους κώδικες ώστε να διευκολύνουμε τις μηχανές αναζήτησης . Προσθέτουμε λειτουργίες που “κρατάνε” τον χρήστη στη σελίδα και ταυτόχρονα τον ενημερώνουν. Συνδέουμε και δημιουργούμε όλα τα απαραίτητα links (social,business links) που θα ανεβάσουν το κύρος της ιστοσελίδας και τέλος παρέχουμε απόλυτη υποστήριξη και φιλοξενία σε ασφαλείς servers με κατεύθυνση .gr

Είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και τις απορίες σας !
Ένα ραντεβού στα γραφεία μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον τρόπο και τον συνεργάτη στη διαδικτυακή σας παρουσία .

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας αποτελεί πολύ σημαντικό μέρος των εργασιών μας ! Τόσο η διαδικασία design preview όσο και η διαχείριση του κώδικα στον πυρήνα της πλατφόρμας (διαχείριση ιστοσελίδας) γίνεται με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες της επιχείρησης και των συνεργατών σας !

giannakopoulos-kreopolio2
Το Design preview είναι η εγγύηση σας για το τελικό αποτέλεσμα .

 • Σχεδιάζουμε την εικόνα της ιστοσελίδας σας σε photoshop ή σε fireworks αν θέλετε αλληλεπίδραση. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε την εικόνα της ιστοσελίδας σας πριν αυτή δημιουργηθεί και να συζητήσουμε μαζί τις αλλαγές που επιθυμείτε.
 • Είστε σίγουροι για την τελική εικόνα και λειτουργία χωρίς εκπλήξεις τις τελευταίας στιγμής ( δεν ταιριάζει το logo ή έχει άλλο background , δεν ευθυγραμμίζονται οι κατηγορίες με πολλές λέξεις , το e-shop μοιάζει πρόχειρο και πολλά άλλα προβλήματα που μας έχουν περιγράψει πελάτες μας από προηγούμενες συνεργασίες ).
 • Μόνο αν ικανοποιηθείτε 100% προχωράμε στην υλοποίηση του κώδικα , που σημαίνει ότι δεν δεσμεύστε στην εξόφληση μιας συνολικής εργασίας αλλά μόνο της σχεδιαστικής . Στην προσφορά που σας κάνουμε έχετε 3 διαφορετικά κόστη. Το πρώτο είναι για τον σχεδιασμό , το δεύτερο για την υλοποίηση και το τελευταίο για την συντήρηση και την φιλοξενία.
 • Τα πάντα είναι δυνατά . Μπορούμε να ικανοποιήσουμε την φαντασία σας σχεδιαστικά και διαδραστικά γιατί θέλουμε η ιστοσελίδα που θα σας σχεδιάσουμε να είναι μοναδική . Στην συνάντησή μας θα σας δείξουμε παραδείγματα δικών μας menu-bars , sliders , buttons και ότι άλλο φανταστείτε που δεν θα βρείτε στην αγορά και θα οδηγήσουν τον επισκέπτη σε μια μοναδική εμπειρία χρήστη και την επιχείρησή σας σε καλύτερα εμπορικά αποτελέσματα.

research
Η διαχείριση του πυρήνα(core) σε μια πλατφόρμα cms (Content management system).

  • Τα μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούνται όταν ο τρόπος που έχει “στηθεί” το site σας δεν σας επιτρέπει να υλοποιήσετε σωστά τις εργασίες σας . Αυτό συμβαίνει όταν το site σας εξαρτάται πλήρως από την πλατφόρμα(cms) που δημιουργήθηκε. CMS σημαίνει ότι αφού σας παραδοθεί ένα site (κατασκευή ιστοσελίδων) εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενό του χωρίς να έχετε γνώσεις κώδικα ,μέσω μιας εφαρμογής που δουλεύει περίπου σαν το email σας. Τέτοιες πλατφόρμες είναι το wordpress (35% παγκόσμιων sites), joomla, drupal και πολλά άλλα .Εμείς διαχειριζόμαστε τις λειτουργίες του πυρήνα δημιουργώντας child-themes (τον απόλυτο τρόπο κατασκευής ιστοσελίδας που προτείνει η ίδια η wordpress.org/codex) καθώς και τις λειτουργίες του περιβάλλοντος διαχείρισης(dashboard),ώστε να μπορεί ο κάθε συνεργάτης σας να υλοποιήσει διαφορετική εργασία χωρίς να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στον πυρήνα!

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας για να σας ενημερώσουμε δωρεάν για τις υπηρεσίες μας!

One page scroll

Τα τελευταία χρόνια η δυναμική των social media έχει επηρεάσει σε έναν μεγάλο βαθμό τον τρόπο περιήγησης του χρήστη στο διαδίκτυο. Ο χρήστης συνηθισμένος πλέον από τον τρόπο που λειτουργούν το facebook , το tweeter , το pinterest και οι άλλες εφαρμογές των social media ,δηλαδή με scroll για εύκολη περιήγηση και εμφάνιση στα κινητά τηλέφωνα , δείχνει μια προτίμηση στην κατασκευή ιστοσελίδων που του παρέχουν πολλές πληροφορίες χωρίς να αναγκάζεται να αλλάζει σελίδες !

ection on page navigation menu

tentestopi.gr

One page scroll με section on page navigation menu και 4 διαφορετικής εμφάνισης sliders

Γιατί one page scroll ;

 1. Αν θέλετε να έχετε μια παρουσία στο διαδίκτυο για να παρουσιάσετε προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες σας και να τους “καλέσετε” να σας επισκεφτούν, το One page scroll είναι μια μοναδική λύση για νέους ηλικιακά χρήστες και πιθανούς πελάτες σας.( φυσικά δεν μας δεσμεύει η επέκτασή του στο μέλλον σε e-shop με πολλαπλές σελίδες)!
 2. Ο τρόπος που κατασκευάζουμε το one page scroll προσφέρει στον χρήστη μεγάλη ευκολία και ομαλά “περάσματα” από κατηγορία σε κατηγορία.
 3. Η κάθε κατηγορία ή τομέας έχει το δικό του design και τις δικές του μοναδικές λειτουργίες και αυτό κάνει την ιστοσελίδα σας απόλυτα ενδιαφέρουσα.
 4. Τέλος είναι responsive δηλαδή προσαρμόζεται απόλυτα στο μέγεθος της συσκευής απ’την οποία το “ανοίγει” ο χρήστης είτε αυτή είναι desktop,laptop,tablet ή κινητό είτε ακόμα και tv screen monitor !

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα one page scroll είναι το site www.tentestopi.gr με πλούσιο περιεχόμενο και 3 διαφορετικά slide-shows στη ίδια σελίδα καθώς και με ευκολό και ιδιαίτερο σχεδιασμό των navigation buttons και διαδραστικό logo στο header(επικεφαλίδα) ! Μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες τεντοσυστημάτων στην Χαλκίδα και στην Αθήνα μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο μας εμπιστεύτηκε την νέα εικόνα της !
κατασκευή ιστοσελίδων τόπης

Responsive design

Τα smartphones κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον τομέα περιήγησης στο διαδίκτυο ακόμα και για εμπορικούς λόγους !
Εμείς λοιπόν θα σας προτείνουμε ,οποσδήποτε, να δημιουργήσετε έναν responsive ιστότοπο που να βοηθά τον χρήστη κάθε συσκευής να περιηγηθεί σωστά και την επιχείρησή σας να αποκτήσει κύρος και λειτουργικότητα.
responsive-1

 1. Το responsive design είναι ένας μια κατασκευή ιστοσελίδων που επανατοποθετεί και μεταμορφώνει τους τομείς , τα menu και οτιδήποτε παρουσιάζεται στο site σας , ανάλογα με την διάσταση (pixels) της οθόνης ή συσκευής που αυτό εμφανίζεται κάθε φορά !
 2. Μπορούμε να προσαρμόσουμε λοιπόν το περιεχόμενο σε τουλάχιστον 3 κύριες διαστάσεις . Monitor , tablet και smartphone είναι οι κυριότερες όταν θέλουμε να πούμε ότι το site είναι responsive αλλά μπορούμε να προσθέσουμε άκομα περισσότερες παραμέτρους ώστε να γίνει fully responsive δηλαδή να ανταποκρίνεται σε όλες τις οθόνες , συσκευές και browsers !
 3. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι responsive δεν σημαίνει ότι το site σας μικραίνει και χωράει στην οθόνη του κινητού αλλά αναδιαμορφώνεται ώστε να κρατάει τα μεγέθη γραμματοσειρών , sliders και menu-items που έχει αρχικά. Το τελικό του αποτέλεσμα για παράδειγμα σε κινητό ,είναι η κάθε σελίδα να γίνεται στενή και μεγάλη σε ύψος ώστε να μπορεί ο χρήστης να κάνει scroll.
 4. Ο τρόπος δημιουργίας αυτών των λειτουργιών είναι αρκετά πολύπλοκος και πρέπει να διασταυρώνουμε πάντα το τελικό αποτέλεσμα όχι μόνο σε διαφορετικές οθόνες αλλά και σε browsers ακόμα και σε συσκευές κινητών που έχουν ειδικά χαρακτηριστικά.

Μέσα από συνεχή μελέτη , ανταλλαγή πληροφοριών σε blogs και εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων ,η δημιουργία responsive designs for web είναι μια καθημερινή πρόκληση για την εταιρεία μας !
Η ενημέρωση πρέπει να είναι συνεχής και το πάθος μας για τη σωστή παρουσία των πελατών μας στο διαδίκτυο δεδομένο.

Html e-mail

δείγμα κατασκευή ιστοσελίδωνκατασκευή ιστοσελίδων responsiveκατασκευή ιστοσελίδων για κινητά 

 

 

Σίγουρα έχετε λάβει κάποιο email ή newsletter που αποτελείται από εικόνες , συνδέσμους και διαδραστικό περιεχόμενο.


Αυτή η κατηγορία email ονομάζεται html(HyperText Markup Language) email βασίζεται στον κώδικα που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή ιστοσελίδων.κατασκευή ιστοσελίδων email

 • Σε αυτόν λοιπόν τον κώδικα μπορούμε να προσθέσουμε css ( Cascading Style Sheets) με αποτέλεσμα την μορφοποίηση της τελικής εικόνας με χρώματα σχέδια ,εικόνες,διαδράσεις και συνδέσμους.
 • Η εταιρεία Toca ειδικεύεται στην κατασκευή html e-mails για εταιρείες που θέλουν να προβάλλουν τις δράσεις τους στο ευρύ πελατολόγιο τους. Το συγκεκριμένο project αφορά στην πολυεθνική εταιρεία επίπλων και ειδών διακόσμησης KARE και είναι επίσης fully responsive , δηλαδή “ανοίγει” σωστά και προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές , οθόνες και mail-clients!
 • Τα emails ή newsletters αυτής της κατηγορίας μπορούν να προσελκύσουν και να ενημερώσουν τους πελάτες σας για προσφορές,events και γενικά δράσεις της επιχείρησής σας και ταυτόχρονα να τους κατευθύνουν στον ιστότοπό σας με ένα κλίκ (links).
 • Η επιχείρησή σας αποκτά εικόνα οργάνωσης και κύρους και την ίδια στιγμή αυξάνει την δυναμική ανταγωνισμού της με εταιρείες ίδιου ή και μεγαλύτερου εμπορικού μεγέθους!

Καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα αποστολής newsletters !

Flip catalogues

Εμπλουτίστε την διαδικτυακή σας εικόνα ,και όχι μόνο, δημιουργώντας έναν προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας σας!

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα των εκτυπώσεων , αντιμετωπίζουμε συχνά την διστακτικότητα των πελατών μας να τυπώσουν έναν πολυσέλιδο ,και σε ορισμένες περιπτώσεις, δαπανηρό προϊοντικό κατάλογο.

Πολλές λοιπόν εταιρείες που μας εμπιστεύονται ξεκινούν με τον σχεδιασμό μακέτας (design-layout) και προχωρούν στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταλόγου .

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η εταιρεία μας σχεδιάζει τον ηλεκτρονικό κατάλογο και με προδιαγραφές εκτύπωσης(pdf) ώστε να μην χρεώνει τον πελάτη 2 φορές για την μακέτα ! Η συγκεκριμένη μακέτα μπορεί να τυπωθεί σε οποιοδήποτε τυπογραφείο αν μελλοντικά ο πελάτης το χρειαστεί !

Πότε χρησιμοποιούμε τον ηλεκτρονικό κατάλογο PDF και πότε τον SWF ;

 1. Η χρήση ενός flip catalogue (καταλόγου που οι σελίδες γυρνούν ρεαλιστικά) μπορεί να είναι στατική δηλαδή μέσα σε ένα site ή επικοινωνιακή όταν αποστέλλεται με email.
  Ο PDF Flip catalogue μπορεί απλά να σταλεί ώς συνημμένο στους πελάτες σας και με την δυναμική του interactive-pdf της acrobat να τον ξεφυλλίσει κάθε χρήστης και μελλοντικός σας πελάτης .
 2. Αντιθέτως ο SWF(flash) flip catalogue δεν προτείνεται για την αποστολή email γιατί ο παραλήπτης πρέπει να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή flah-player και να την ενεργοποιήσει .
  Είναι όμως απαραίτητος για στατικές εφαρμογές μέσα σε κατασκευή ιστοσελίδων και έχει πλήθος αισθητικών προσαρμογών ώστε να γίνει ελκυστικότερος
 3. Πρέπει βέβαια πάντα να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε εφαρμογές Flash γιατί όταν είναι μεγάλες σε μέγεθος (mbites) καταλήγουν να είναι αργές και μπορεί να μας φέρουν αντίθετα αποτελέσματα !
 4. Τέλος για τους πιο απαιτητικούς σε ταχύτητα και διαδραστικότητα ,προτείνουμε την δημιουργία καταλόγων βασισμένων σε javascripts ! H διαδικασία αυτή απαιτεί χρόνο και δεκάδες σελίδες κώδικα , φτιαγμένου πάντα στα μέτρα του πελάτη αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί απο τις κατηγορίες ηλεκτρονικών καταλόγων εφόσον “αφήνει” απεριόριστη ελευθερία στη φαντασία του developer !

Google Ads (adwords)

Η υπηρεσία της Google Ads (adwords) σας δίνει τη δυνατότητα να εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα αναζήτησης , να προσελκύετε πελάτες μέσω διαδραστικών banners και να “χτίζετε” με τάχιστους ρυθμούς το brand name σας !
Η Toca web developing είναι επίσημος συνεργάτης της google (Google partner) και σας προσφέρει ένα κουπόνι διαφήμισης google adwords αξίας 100€ , μόνο με 25€ !addwords

1.Όταν ενεργοποιηθεί η διαφήμισή σας στο Adwords, από την πρώτη κιόλας στιγμή η επιχείρησή σας θα αρχίζει να εμφανίζεται σε χρήστες που ψάχνουν για το προϊόν σας ή την υπηρεσία σας και με το σωστό κείμενο (call to action) , ο χρήστης απλά με ένα κλικ είναι στη σελίδα που τον ενδιαφέρει .

2. Μπορείτε να δείτε πόσοι άνθρωποι έχουν δει και έχουν κάνει κλικ τις διαφημίσεις σας άμεσα. Η εταιρεία Toca παρακολουθεί καθημερινά την πορεία των διαφημισεών σας και σας παρέχει reports!

3. Με το Google Adwords πληρώνετε μόνο εάν ένας χρήστης κάνει κλικ (cost per click) στη διαφήμισή σας ώστε να επισκεφθεί τη σελίδα σας. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί χρήστες θα δουν την διαφήμισή σας αλλά στην πραγματικότητα δεν θα πληρώσετε τίποτα γι’ αυτό.
Φυσικά μπορείτε να διαλέξετε διαφήμιση CPM (cost per impression) που σε ορισμένες περιπτώσεις εταιρειών λειτουργεί καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να προβάλλουμε την επιχείρησή σας ακόμη και με flash banners για να γίνει ελκυστικότερη η διαφήμισή σας .

4. Μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να σταματήσετε τις διαφημίσεις σας στο adwords και να τις ξαναβάλετε σε λειτουργία όποτε θέλετε. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να διαχειριστείτε όπως θέλετε τον προϋπολογισμό σας, είτε να τον αυξήσετε, είτε να τον μειώσετε.

5. Μπορείτε να ορίσετε εσείς τον ημερήσιο προϋπολογισμό διαφήμισης καθώς και την συχνότητα προβολής .
Επίσης μπορείτε να ορίσετε περιόδους, , μήνες , μέρες ή ώρες που δεν θέλετε να προβάλεται η διαφήμισή σας.

6. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας στο Adwords μπορείτε να το κάνετε online και άμεσα.

7. Οι διαφημίσεις σας μπορούν να προβάλλονται σε διαδικτυακούς τόπους που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι.

Καλέστε μας στο 210.77.111.49