Το σταντ Αράχνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκθέσεις, φωτογραφήσεις, εταιρικούς χώρους και εκδηλώσεις. Ολόκληρο το σταντ pop up, μεταφέρεται εύκολα από ένα άνθρωπο και διαθέτει επιλογές βαλίτσας μεταφοράς. Οι εκτυπώσεις pop up banner αποδίδουν απόλυτα το αρχείο και επεξεργάζονται από ειδικούς γραφίστες. Είναι σημαντικό, στις εκτυπώσεις ειδικών μηχανισμών προβολής, να υπάρχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να παραδίδεται στον πελάτη το τέλειο αποτέλεσμα εκτύπωσης και εφαρμογής.

σταντ popup αράχνη μαγνητική
Σταντ εκθεσιακό popup με μαγνήτες και εκτύπωση με διπλά μελάνια.

Αράχνη μαγνητική pop up με εκτύπωση

Εκτύπωση, σύνθεση, επισκευή pop up spider σταντ προβολής, και εκτυπώσεις υψηλών προδιαγραφών, παντα σε τιμές χονδρικής εκτύπωσης και σταντ εισαγωγής!

Η μαγνητική αράχνη είναι το πιο εντυπωσιακό μπάνερ έκθεσης και εκδηλώσεων. Η εκτύπωση βινυλίου 3Μ ή Epson stickybit σας προσφέρει απόλυτη αντοχή στις πολλαπλές τοποθετήσεις της pop up αράχνης.

Μεταφέρεται εύκολα μαζί με τις εκτυπώσεις βινυλίου σε τσάντα με ροδάκια ή σε σκληρή βαλίτσα display table.

Τοποθετείται σε λίγα λεπτά μαζί με τις εκτυπώσεις και δεν χρειάζονται γνώσεις τοποθετήσεων εκτυπώσεων ή μυική δύναμη καθώς ξεδιπλώνεται μόνη της και οι εκτυπώσεις εφαρμόζουν με μαγνήτες. 

Οι μαγνήτες είναι 3Μ και τα βίνυλια της τυπώνονται σε Plotter Epson DX7 2019 με διπλά περάσματα στα μελάνια για φωτεινά χρώματα εκτύπωσης και απόλυτη ανάλυση.

  1. Σκελετός αλουμινίου με ελατήρια για άνοιγμα με μια κίνηση.
  2. Μαγνήτες και ταινίες 3M απόλυτης αντοχής χωρίς κίνδυνο απομαγνητισμού.
  3. Κάθετα σιδερένια στοιχεία ελαφρού κράματος για εφαρμογή των μαγνητών – εκτυπώσεων.
  4. Φύλλα pvc tiles, από υψηλής αντοχής πλαστικό Pet 0.5mm. Τα φύλλα pvc χρησιμοποιούνται ως υπόστρωμα εφαρμογής των εκτυπώσεων βινυλίου και δίνουν αντοχή, ελαστικότητα και απόλυτη εφαρμογή στο πλαίσιο του σταντ αράχνη. 
  5. Στρογγυλή Τσάντα μεταφοράς με ρόδες ή μπορείτε να διαλέξετε σκληρή βαλίτσα μεταφοράς που μεταμορφώνεται σε display table με εκτύπωση pvc .

Συχνές ερωτήσεις (FAQ):

Γιατί να διαλέξω pop up αράχνη με εκτύπωση και όχι κάποιο μπάνερ με μουσαμά ή σημαιόπανο εκτυπωμένο ? 

Η εκτύπωση σε βινύλιο είναι ο πιο καθαρός και φωτεινός τρόπος να παρουσιάσετε την εταιρεία ή το μήνυμα σας. Η εκτύπωση σε στάντ αράχνη πραγματοποιείται μόνο σε βινύλιο με πλαστικοποίηση και προσφέρει τέλεια εμφάνιση .

Δηλαδή η εκτύπωση μουσαμά ή σημαιόπανου sublimation είναι κατώτερης ποιότητας ? 

Η εκτύπωση μουσαμά ή σημαιόπανου σε μεγάλες διαστάσεις , είναι μονοκόμματη , δηλαδή ένα κομμάτι και τυπώνεται συνήθως σε μεγάλα plotter εως 500cm φάρδος. Τα μεγάλα Plotter συνήθως δεν έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης και ανάλυσης. 

Ευτυχώς για εσάς διαθέτουμε plotter 500cm με νέας γενιάς εκτύπωση latex υψηλών απαιτήσεων !! Διαλέξτε ότι θέλετε με εγγύηση εκτύπωσης ανάλυσης. 

Τα φύλλα εκτύπωσης σε pvc φθείρονται?

Είναι πολύ δύσκολο να σπάσει ή να γρατζουνιστεί το κομμάτι με τους μαγνήτες γιατί είναι από πολύ ελαστικό και ανθεκτικό pvc με πλαστικοποίηση. 

Μπορώ να κρατήσω έναν μηχανισμό με πολλές διαφορετικές εκτυπώσεις για να αλλάζω θέματα ? 

Φυσικά ! Μπορείτε να έχετε πολλές εκτυπώσεις σε φύλλα pvc και να χρησιμοποιείτε όποια θέλετε ή ακόμα και να αλλάξετε ένα φύλλο σε μια υπάρχουσα αράχνη και να δημιουργήσετε καινούργιο μήνυμα. 

Μπορώ να κολλήσω καινούργιο βινύλιο πάνω από τα παλιά χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλα τα πλαστικά φύλλα ? 

Δυστυχώς δεν μπορείτε να κολλήσετε αυτοκόλλητα βινύλια πάνω σε άλλη εκτύπωση σε μαγνητικό φύλλο pvc αράχνης. Αυξάνεται το βάρος σε κάθε φύλλο και οι μαγνήτες δεν εφαρμόζουν σωστά. 

Γιατί δεν τυπώνετε κατευθείαν πάνω στο φύλλο pvc ή γιατί δεν χρησιμοποιείτε σκληρό πολυπροπυλαίνιο με μαγνήτες ? 

Η απευθείας εκτύπωση σε Pvc είναι ίδιας ποιότητας με εκτύπωση σε μουσαμά ή σημαιόπανο και δεν μπορεί να φτάσει ποιοτικά την εκτύπωση βινυλίου. Επίσης δεν έχουμε αντοχή σε γδαρσίματα και το ίδιο ισχύει και για το πολυπροπυλαίνιο που επιπλέον δεν έχει ελαστικότητα στην εφαρμογή και γεμίζει τσάκες! 

Pop up Αράχνη

Κουρμπαριστό PopUp300x240cm579€
Κουρμπαριστό PopUp400x240cm680€
Κουρμπαριστό PopUp500x240cm819€

*στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α

  • Με εκτύπωση βινυλίου
  • Μαγνήτης 3Μ
  • Τσάντα μεταφοράς
  • Εύκολη τοποθέτηση

Καλέστε μας στο 210.77.111.49

Καλέστε τώρα για πληροφορίες και προσφορά!

Έμπειρο τεχνικό προσωπικό θα απαντήσει τις ερωτήσεις σας και θα σας εξυπηρετήσει για ανταλλακτικά.

Τιμές χονδρικής για γραφίστες και τυπογράφους!

Σκέτος μηχανισμός για συναδέλφους τυπογράφους !

Μόνο μηχανισμός, εξαρτήματα και βαλίτσα πλήρες 195€+φπα!

Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων