Οι εκτυπώσεις φυλλαδίων και η διανομή με διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένας από τους πιο εμπορικούς τρόπους προώθησης της επιχείρησής σας!

Τα έντυπα φυλλάδια είναι ένας εύκολος, οικονομικός και γρήγορος τρόπος σχεδιασμού και εκτύπωσης, ώστε οι καταναλωτές να ενημερωθούν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Εκτυπώσεις σε διαφημιστικά φυλλάδια Α5 135gr cmyk

2500Φυλλάδια Α52 όψεων125€
5000Φυλλάδια Α52 όψεων134€
10000Φυλλάδια Α52 όψεων195€

Φυλλάδια διαφημιστικά και κατάλογοι από 40€/100τμχ.

Διαφημιστικά φυλλάδια Α4 135gr cmyk

2500Φυλλάδια Α42 όψεων195€
5000Φυλλάδια Α42 όψεων215€
10000Φυλλάδια Α42 όψεων320€

*σε όλες τις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται φ.π.α.

Εκτυπώσεις φυλλαδίων

Στα διαφημιστικά φυλλάδια πρέπει να προσέξετε τα εξής σε design και εκτύπωση:

• Η μακέτα να αντικατοπτρίζει το brand image της εταιρίας σας.

• Να μην κουράζετε το κοινό σας με πάρα πολλές πληροφορίες

• Καλό είναι να έχετε κάποια προσφορά ώστε να υπάρχει ένα call to action για τον μελλοντικό σας πελάτη.

• Η επιλογή του βάρους του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσετε για διαφημιστικά φυλλάδια να είναι τουλάχιστον 135gr διπλής/τριπλής επίστρωσης.

• To χαρτί να είναι μαλακό και τα χρώματα με raster να μεταβαίνουν ομαλά , κάτι που χρειάζεται σωστό χαρτί με μεγάλη απορροφητικότητα !

δαιφημιστικά φυλλάδια-τιμές εκτυπωσεις
Διαφημιστικά έντυπα όλων των ειδών.

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης Offset για μεγάλα τιράζ και αντίστοιχα digital για μικρά τιράζ.

Το διαφημιστικό φυλλάδιο που θα τυπώσετε περνάει από αυστηρό έλεγχο τόσο για την ποιότητα εκτύπωσης όσο και για τα color-profiles που χρησιμοποιείτε .

Αν αναθέσετε στο γραφιστικό μας τμήμα τον σχεδιασμό του φυλλαδιού σας , πέρα από την πολύ οικονομική τιμή που σας προσφέρουμε , σας παραδίδουμε πολλαπλά αρχεία εκτύπωσης για επόμενες δουλειές σας και φυσικά ένα τέλειο και άκρως αποδοτικό σε πωλήσεις φυλλάδιο , έντυπο , flyer .
Η εκτυπώσεις φυλλαδίων και γενικά μονόφυλλων εντύπων μπορεί να είναι διάστασης μέχρι και Α2 με δίπλωμα χάρτη.

Διαθέτουμε διπλωτικές και συνθετικές διπλωτικές για κάθε δίπλωμα του φυλλαδίου σας , δίπτυχο φυλλάδιο , τρίπτυχο φυλλάδιο , τρίπτυχο σκαλί , τετράπτυχο , έντυπο παράθυρο. Επίσης μπορούμε να εφαρμόσουμε κοπτικό καλούπι σε κάθε εκτύπωση εντύπου ή φυλλαδίου σας και ακόμα να κατασκευάσουμε για την εταιρεία σας κοπτικά καλούπια για κάθε είδους εκτύπωση .

εκτυπωσεις φυλλαδιων

Τα φυλλάδια και το σωστό έντυπο, μπορεί να “απογειώσει” τις πωλήσεις σας με πολύ χαμηλό κόστος!

Οι περισσότεροι πελάτες μας, τυπώνουν φυλλάδια , flyers , μονόφυλλα έντυπα και διανέμουν με συχνές επαναλήψεις και μεγάλο εμπορικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία μας ,TOCA printing & advertising , τυπώνει περίπου 300.000 φυλλάδια ημερησίως , εκδίδει πάνω από 10 τσίγκους-φίλμ Offset , δεκάδες color-proof (για απαιτητικές εκτυπώσεις εντύπων) και ολοκληρώνει 10-15 τυπογραφικά ημερησίως σε σύνολο 4 μηχανών Offset .
Με αυτή την παραγωγή έχετε σχεδόν σίγουρη παράδοση σε 3-6 μέρες και πολύ πιθανή σε 1-2 μέρες αν έχετε άμμεση ανάγκη να τυπώσετε για συνέδρια ή εκθέσεις.

Είμαστε στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου για οποιαδήποτε πληροφορία και το team μας είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και με ραντεβού στο showroom μας όπου θα δείτε δείγματα από φυλλάδια, έντυπα, μονόφυλλα, ημερολόγια, καταλόγους, διαφημιστικά δώρα και φυσικά ότι θέλετε από επαγγελματικές κάρτες απλές και με Όλες τις επεξεργασίες, μέχρι και επιγραφές μεγάλων διαστάσεων ή Pop up stands.
Πείτε “Όλα TOCA” και τυπώστε μαζί μας τα πάντα που αφορούν στην εταιρική σας εικόνα!

Μπες τώρα στο tocashop.gr

Καλέστε μας στο 210.77.111.49

Διαφημιστικά φυλλάδια | Εκτύπωση φυλλαδίων | Εκτύπωση μενού | Φυλλάδια Α4 | Φυλλάδια Α5 | Φυλλάδια Α6 | Εκτύπωση εντύπων | Φυλλάδια προσφορά | Επαγγελματικά φυλλάδια