✔ Διαφημιστικά φυλλάδια

Οι εκτυπώσεις φυλλαδίων αποτελούν την πλεον οικονομική μέθοδο προώθησης των μηνυμάτων σας και τα διαφημιστικά έντυπα “οδηγούν” σε άμεσες πωλήσεις!

Τα διαφημιστικά φυλλάδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυλλάδια, ένθετα αλληλογραφίας, διαφημιστικά και άλλα. Διαλέξτε μέγεθος, δίπλωμα, βάρος και υφή χαρτιού και ξεχωρίστε!

Ζητήστε μας ότι θέλετε σε εκτυπώσεις εντύπων και σχήμα χαρτιού, καταλόγους, ειδικά βιβλία και ότι μπορείτε να φανταστείτε!

✔  Eπαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες με βάρος χαρτιού 350gsm είναι οι πλέον κλασσικές κάρτες μιας επιχείρησης.
Το βάρος χαρτιού, δηλαδή 350gsm είναι ιδανικό για εκτυπώσεις καρτών και είναι το μικρότερο βάρος χαρτιού που προτείνουμε για να έχετε μια σωστή εταιρική εικόνα.


Η πλαστικοποίηση τις κάνει ανθεκτικές στην υγρασία αν και δεν είναι αδιάβροχες. Επίσης η πλαστικοποίηση δίνει μια ματ λεία υφή που προστατεύει το χαρτί από βρομιές και δαχτυλιές.

Δεν σταματάμε όμως εκεί! Μπορείτε να επιλέξετε διαστάσεις, υφή, ποιότητα χαρτιού, ανάγλυφα, μεταλλοτυπίες, και ότι μπορείτε να φανταστείτε, και να σχεδιάσετε την εταιρική κάρτα των ονείρων σας!

✔  Δελτία Παραγγελίας – Δελτία Τιμολογίων

Οργανώστε τις παραγγελίες σας απλά και γρήγορα ! Οι πωλητές σας θα μπορούν πλέον να αρχειοθετούν και να αναλύουν τα στοιχεία των παραγγελιών και το πελατολόγιο τους , ενώ για εσάς ο έλεγχος θα είναι θέμα λίγων λεπτών !

Τα εκτυπωμένα μπλοκ δεν χρειάζονται καρμπόν γιατί διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα σε αυτογραφικό χαρτί.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκτύπωση και την δημιουργία μακέτας σύμφωνα με της ανάγκες σας !

Μπορούμε να σας τυπώσουμε οποιοδήποτε είδος αυτογραφικού μπλοκ, σε οποιαδήποτε διάσταση και με ειδικές προδιαγραφές!

✔  Φάκελοι επιστολόχαρτα

Τυπώστε για την επιχείρησή σας φακέλους αλληλογραφίας και επιστολόχαρτα με το λογότυπό σας. 

Ανανεώστε την εικόνα της επιχείρησής σας και “ανεβάστε” το κύρος σας με ελάχιστο κόστος !

Οι συνεργάτες σας , οι πελάτες σας και οι προμηθευτές σας θα ανταποδώσουν την οργάνωση που θα τους δείξετε , στο μέγιστο !

✔  Σουβέρ – Σουπλά

Εάν ανήκετε στην κατηγορία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος , τυπώστε για την επιχείρησή σας σουβέρ , σουπλά και φυσικά καταλόγους , κάρτες και ότι άλλο χρειάζεστε με το λογότυπό σας και την εμπειρία μας στο δημιουργικό !

Με ελάχιστο κόστος εκτύπωσης, το κύρος και η αισθητική της επιχειρησής σας θα ανέβουν αισθητά!

✔  Ετικέτες Αυτοκόλλητα

Τα προϊόντα σας είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε να προσφέρετε στους καταναλωτές σας !

Είτε έχετε μονάδα χονδρικής πώλησης, είτε είστε μια οικογενειακή επιχείρηση λιανικής τυπώστε αυτοκόλλητα ή ετικέτες με το λογότυπό σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας και να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα στην Αγορά !

Το κόστος είναι μηδαμινό μπροστά στη τεράστια απόδοση!

Τυπώνουμε σε χαρτί με πλαστικοποίηση,σε διάφανο πλαστικό ή χρώμα , ακόμα και ανεξίτηλες μεταξοτυπίες !

Τυπώστε οτιδήποτε χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, σε τιμές χονδρικής και με την αισθητική που εγγυάται η TOCA PRINTING! Η εμπειρία μας στο δημιουργικό αποτέλεσμά και οι ποιότητες των εκτυπώσεων μας, θα σας αποδώσουν τα μέγιστα!

Καλέστε μας στο 210.77.111.49

Έντυπα | Επαγγελματικά έντυπα | Εκτυπώσεις εντύπων | Φυλλάδια | Διαφημιστικά φυλλάδια | Φάκελοι επιχειρήσεων | Μπλοκ αυτογραφικά | Μπλοκ αποδείξεων | Μπλοκ παραγγελιών | Επαγγελματικές κάρτες | Χάρτινα σουβέρ | Χάρτινα σουπλά | Ετικέτες | Αυτοκόλλητες ετικέτες